Pretparken Duitsland

Pretparken Frankrijk

Walibi World


Walibi World is hét pretpark voor achtbaanplezier

Waaghalzen moeten absoluut een bezoekje brengen aan dit fantastische pretpark. Het pretpark heeft maar liefst vijf unieke achtbanen. De spannende is de X Press, die een oneindig aantal keer over de kop gaat. Zie je moeder daar maar eens in de krijgen! De Robin Hood is leuk om in bij te komen. Het is vooral een enorm lange achtbaan. Ook de El Condor is wel een bezoekje waard. Je benen hangen in deze achtbaan vrij en dat is best een raar gevoel. Maar het pretpark heeft nog meer te bieden. Voor wie na alle achtbanen nog niet misselijk is, biedt Walibi World de Space Shot. Het begint met rustig plaatsnemen in een zitje… na enkele seconden schiet je pijlsnel de lucht in. Terwijl je maag zich nog beneden begeeft, hang jij hoog in de lucht. En dat kan maar één ding betekenen: je moet ook weer naar beneden. Walibi World is geen pretpark voor mensen met een zwakke maag of angst voor een slecht kapsel. Het is een pretpark voor durfallen en waaghalzen!

Openingstijden en toegangsprijzen

Toegangsprijzen: € 30,50 (kinderen tot 5 gratis, van 6 t/m 11 jaar € 28,00)
Openingstijden: van 9 april tot 31 oktober van 10.00 tot 17.00. In het weekend tot 18.00. Let op: alleen in juni, juli en augustus is het pretpark elke dag open.
Tip: Fantasy Festival 5 t/m 8 mei, zomerfeest op woensdag van 27 juli t/m 17 augustus, Halloween op vrijdag, zaterdag en zondag van 15 t/m 30 oktober.
 

Walibi World Virtueel


You are here: